MyAsiaChannel - overzicht voordelig reizen in AziŽ

HOME
LOW COST AIRLINES PER LAND
GOEDKOPE VLIEGTICKETS AZIE
NIEUWS
FORUM
NL | EN

Cambodja
China
Filippijnen
Hong Kong
India
IndonesiŽ
Japan
Laos
MaleisiŽ
Singapore
Sri lanka
Taiwan
Thailand
Vietnam
Zuid-Korea


SnelheidscontrolesMyAsiaChannel Disclaimer


Inhoud
De door MyAsiaChannel op/via deze website verstrekte informatie is geen aanbod of dienst. De door MyAsiaChannel verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Echter, voor de juistheid, actualiteit en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.


Uitsluiting aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. MyAsiaChannel kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. MyAsiaChannel en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop/daardoor verstrekte informatie. MyAsiaChannel aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door MyAsiaChannel worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van MyAsiaChannel.

MyAsiaChannel doet geen enkele aanbeveling en geeft geen enkel advies. MyAsiaChannel geeft uitsluitend een overzicht weer van wat er verkrijgbaar is in de markt. Bijvoorbeeld welke vliegtuigmaatschappijen er in een bepaald land actief zijn, welke bezienswaardigheden er zijn of welke GPS leveranciers een landkaart voor een bepaald land aanbieden. U dient zelf te onderzoeken of bijvoorbeeld een vliegtuigmaatschappij betrouwbaar is, voldoende veilig is om mee te vliegen, niet op een zwarte lijst staat etcetera. MyAsiaChannel is in geen enkel geval aansprakelijk. De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid ligt volledig bij u als bezoeker van MyAsiaChannel.


Verantwoordelijkheid
De afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.


Autersrechten en intellectuele eigendomsrechten
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de vormgeving en de inhoud van deze website behoren tot MyAsiaChannel danwel aan de respectievelijke eigenaars van betreffende (handels-)merken en worden uitdrukkelijk voorbehouden. De informatie mag niet worden verveelvoudigd of bewerkt.
HOME | LOW COST AIRLINES PER LAND | GOEDKOPE VLIEGTICKETS AZIE | NIEUWS | FORUM
DISCLAIMER | NIEUWSBRIEF | CONTACT
(C) COPYRIGHT MyAsiaChannel 2007